Me Hotdog Party Maker ju mund te pergatisni ne pak minuta panine te ngrohta dhe mjaft te shijshme te stilit amerikan. Permban 5 nivele te gatimit si dhe butonin STOP i cili mund te ndaloje menjehere procesin e pergatitjes.🌭🌭