Herbal Mix Shampo për të gjitha llojet e fl okëve, 500 ml

 

Shampo Botanic Herbal mix përmban: ektrakte të cajit jeshil,

  • lules së kamomilit,
  • lavander,
  • hithrës,
  • me vitamina B5

 

siguron pastrim të flokëve tuaj dhe trajtim të vecantë.