Duetto eshte paisja e vetme e hekurosjes me fuqi deri ne 2400 W,qe realizon ne menyre perfekte hekurosjen. Ju mund te hekurosni sasi te medha rrobash ne pak kohe dhe nuk do te ndjeni aspak lodhje. Eshte shume i thjeshte per t’u perdorur – ajo ofron tre opsione per procesin e hekurosjes : te fuqishme,profesionale dhe praktike.Mjafton te shtypni butonin mbi te dhe rezultati do jete mjaft i kenqshem.