Hekur portativ ARIETE – e mbani kudo me vete gjate udhetimeve tuaja. Avulli i fuqishem siguron nje hekurosje perfekte dhe rigjalleron rrobat qe kane kohe ne dollapin tuaj. Fale struktures se saj te holle procesi i hekurosjes behet me i lehte.