Hekur Ariete 2000W. Me nje dizajn mjaft praktik dhe kompakt,mundeson hekurosje efikase ne nje kohe te shkurter. Eshte zgjedhja ideale per perdorim te perditshem,pasi me pllaken e saj prej qeramike nuk shkakton djegie te rrobave.