Hekuri Ariete ( 6234 ) dallon për lehtësi ekstreme të përdorimit dhe hekurosje efikase, duke qenë ideale për përdorim të përditshëm. Pllaka jo-ngjitëse, sistemi i pastrimit automatik, e bejne ate nje paisje mjaft te rendesishme ne perdorimin e perditshem