Pergatisni lehtë dhe shpejt dy hamburgerë të shijshëm, të përsosur për një party të stilit amerikan në shtëpi, gati në më pak se 5 minuta!Dy pllaka në një produkt do t’ju lejojë të ngrohni bukën dhe të përgatisni hamburger në të njëjtën kohë! Fale cilesise se larte,eshte mjaft e lehte per t’u pastruar.