Gjergjef i qendisur me dore ne permasat 10cm, 15cm, 20cm

Punime te personalizuara sipas deshires tuaj. Nje ide fantastike per te personalizuar dhuraten tuaj , per te pasur nje kujtim domethenes apo dhe kenaqesine e artit te punimit tradicional.

   Mos hezitoni te na kontaktoni ne numrin e telefonit ose ne what’s up dhe na ndiqni ne faqen tone te instagramit iliria.center