Geemy Makinë Qethje dhe Rroje 3në1

 

 Punon me bateri.

Karikohet për 60 min dhe ka një kohësgjatje .

 Mban lëkurën tuaj të butë mbas rrojes 3 Koka.

Një për të hequr qimet e mjekrrës.

Një për të prerë flokët dhe për ti dhënë një look freksues qethjes suaj.

Një për të prerë qimet e hundës.

 

Për të gjitha informacionet mund të na shkruani në What’s App: 0685340232