Kontroller për telefonin tuaj.

Për të gjith të apasionuarit pas lojrave te telefonit sjellim për produktin më të ri në treg për të patur një performanc më të mirë gjatë lojës suaj. Kontrollerin për telefonin ju mundëson një kapje. Shëndrro telefonin tënd në një levë PlayStation dhe jeto emocionet e vencata që  ofron loja. 

I përshtatshëm për: 

  1. PUBG mobile
  2. COD mobile
  3. Garena Free Fire
  4. Asphalt
  5. NFS 

E shumë të tjera.

Më shumë:

  • Përshtatet me një shumëllojshmëri modelesh telefonash, Iphone, Samsung, Xiaomi etj.
  • I leht për tu montuar.
  • Rrit performancën tuaj gjat lojës.
  • Praktik dhe mjaft komod gjatë lojës.
  • Mund dhe të luani dhe të karikoni njëkohësish telefonin tuaj.

 

      Për të gjitha informacionet mund të na shkruani në What’s App: 0685340232