FURCE LARESE ME MIKROFIBER PER PASTRIMIN E MAKINES

Furce shumefunksionale per pastrimin e makinave, me teknologji inovative e cila shpejton dhe lehteson procesin e pastrimit te automjetit.

Punon manualisht nuk ka nevojë për energji elektrike. Furca do të rrotullohet automatikisht per te lare makinën tuaj.

Kursen jo vetem energji por dhe kohë me rrotullim automatik vetem me rrjedhen e ujit.

Pastruesja me mikrofiber ka tre funksione kryesore

Rrotullohet automatikisht me ane te fuqise se energjise te ujit.

Pastrim me shkume: vendosni detergjentin në kuti dhe shkuma do të dalë automatikisht.

Larja me presion të larte: Hiqeni kokën e furçës dhe kjo do të rrisë presionin hidraulik duke ju mundesuar larje te fuqishme dhe me presion.

Furca per larjen e makinës eshte inovative dhe mefleksibel kjo fale dorezes te gjate, e cila mund të arrije te laje dhe cepat me te veshtire apo pjesen e siperme te makines dhe kamionit.