• Fund i ri per gra H&M i paveshur me perpara dhe me etikete masa 36 cmim i diskutueshem me kontaktoni per me shume 
  • nje fund teper stylish dhe i kombinueshem lehte
  • ngjyre e bukur dhe material i derdhur dhe i fresket