Fustani Floral-Atmosphere

Ngjyra ; Nude

Gjatësia:I shkurtër

Masa Eu: 42; USA-10

Materiali Krem

Gjendja; shume e mire, i ri

Per te gjitha vajzat e interesuara do te paraqitet foto dhe video e produktit