Fshese elektrike nga Ariete – pasiaj ideale qe ju lehteson punen dhe rremujen ne shtepine tuaj. Mjaft elegante dhe moderne,kjo paisje ka nje funksion te dyfishte : pastrimin e dyshemese dhe qilimave si dhe pastrimin e pluhurave ne siperfaqet me te veshtira per t’u arritur. Shmangni tashme lodhjen me Evo 2n1,pasi me fuqine e saj te larte thithese pastron ne shume pak kohe te gjithe rremujen ne shtepine tuaj