Qe makina juaj te jete gjithmone e paster, ju vjen ne ndihme fshesa me vakum dizenjuar posacerisht per pastrimin e grimcave të ndryshme ose pluhurave midis hapsirave të sendiljeve, butonave, qosheve, etj.

Motor me qendrueshmeri te gjate dhe operim te fuqishem. Filter qe lahet, ideale per pastrim ne te thate dhe te lagesht.

Fuqia: 60 W! Nivel i uleti i zhurmes!  Gjatesia e kordonit elektrik 250 cm!! 

Ne super oferte per nje cmim prej vetem 1490 leke!!

Per porosi na kontaktoni ne numrin tone ne Whats App 0682672597! 

Ju mirepresim!