Femme Noblesse Parfum dhe krem ​​me i kërkuar nga femrat !!!! CLASSIC Aromë elegante që prezantohet nga ajo klasike dhe e përhershme. Një aromë mahnitëse dhe tërheqëse për gratë me karakter dhe stil. Lule Femra të prodhuara në Gjermani Femme Noblesse Krem Trupi Mund të merrni set me oferta ose mund ta merrni veçmas