1. Extaishën është në gjendje mjaft të mirë siç edhe na fotua mund të shihet,ka gjatësi mesatare dhe është 100% flok origjinal bler në gjermani për 700€ (euro).Çmimi tashmë mbetet i diskutushëm mund ta kontaktoni ne numrin e telefonit për më shumë detaje.Çmimi fillestar është 400,000(lekë të vjetra)

Faleminderit për interesin tuaj!😊😊