KREMI I SHUMË KËRKUAR DHE MJAFT I SUKSESSHËM – KREMI “ECZEM” – SUPER KREM

Çmimi: 1500 lekĂ«Sasia 50 grPOSTA FALAS 😍📼

Eczema 100% Bio Natyrale për Hemoroide Ekzem Majasil ,psoriaz.. Krem ECZEM

Ilaçi 100% natyral ndihmon në shërimin e shpejt te të gjitha sëmundjet dhe plagët e jashtme trupore dhe Hemoroidet të brendshme.

ILAÇ-KREM KUNDËR HEMOROIDVE, MAJASILIT, PSORIAZËS DHE SËMUNDJEVE TË NGJASHME TË LËKURËS.

Psoriaza, Ekzema , Skuqja e lëkurës, Dermatiti janë vërtetë sëmundje dhe gjendje jashtzakonisht të sikletshme.

Ilaçi është krejtesisht natyral dhe nuk ka asnjë efekt anësor.

ËshtĂ« shumĂ« efikas nĂ« kurimin e PlagĂ«ve tĂ« hapura, krisjes sĂ« lĂ«kures te kĂ«mbĂ«t dhe duart. NjĂ«kohĂ«sisht ndihmon edhe nĂ« mbylljen e plageve pas operimit.

Ilaçi përdoret edhe për djegiet në trup dhe shumë shpejt bën rigjenerimin e lëkurës. Kush njëherë e provon të gjithëve jua rekomandon.