Aleksa vendos muzikë relaksuese !Përdor zërin tënd për të kërkuar që të dëgjosh nje bran,artist ose album nga Amazon Music, Spotify etj .Me dispozitiv të ndryshëm Echo të përshtatshëm në dhoma të ndryshme mund ta mbulosh të gjithë shtëpinë me muzikën tënde të preferuar,të dëgjosh radio,ose libra.Gjithmonë gati për t’ju ndihmuar!Bëni jetën tuaj të përditshme edhe më të lehtë. Përdorni zërin tuaj për të vendosur një kohëmatës ose shtoni artikuj në listat tuaja. Ju gjithashtu mund të dëgjoni lajmet më të fundit, parashikimet e motit, informacionin në lidhje me trafikun, rezultatet sportive, programimin e filmave dhe informacione të tjera. Kontrolloni shtëpinë tuaj smart me zërin tuaj.Ndizni dritën përpara se të ngriheni nga krevati,ose vendosni një dritë më të lehtë nga divani për të parë një film,dhe e gjitha kjo pa lëvizur asnjë gisht.Kontrollo dispozitivë të ndryshëm për shtëpinë tuaj inteligjente të cilat janë të përputhshme me një komandë të vetme zanorehttps://m.media-amazon.com/images/S/aplus-media/sota/aab1ba08-a66d-4ea9-b13a-f47139a2f078._CR0,0,800,600_PT0_SX800__.jpgPersonalizoni Alexa le Skill (aftësitë) !Le Skill  janë aplikacione që ju lejojnë të bëni akoma më shumë me pajisjen tuaj, si dëgjimi i lajmeve më të fundit, argëtimi me një përzgjedhje të gjerë të lojërave, rënia në gjumë me tingullin e shiut në sfond dhe shumë më tepër.Përshkrimi !Altoparlant i zgjuar me integrimin AlexaFunksionaliteti dhe detajet !• Ju paraqisim Echo Dot – Altoparlanti ynë më i shitur i zgjuar, me një mbulesë pëlhure, i cili përshtatet në mënyrë të përkryer edhe për hapësirat më të vogla.Kontrollo muzikën me zërin tëndKontrolloni muzikën me zërin tuaj !Transmetoni këngë nga Amazon Music, Apple Music, Spotify, TuneIn dhe shërbime të tjera muzikore. Me Audible ju gjithashtu mund të dëgjoni  dhe librat tuaj të preferuar në formatin dixhital. Audio më i pasur, më i fuqishëm – Bashkojeni me një tjetër Echo Dot (gjenerata e 3-të) për një tingull të fuqishëm stereo. Për të mbuluar shtëpinë tuaj me muzikë, mund të përdorni pajisje të shumta Echo të përputhshme në dhoma të ndryshme. • Gjithmonë i gatshëm për t’ju ndihmuar – Kërkojini Aleksës të luajë muzikë, t’i përgjigjet pyetjeve tuaja, të lexojë lajmet më të fundit, t’ju japë parashikimin e motit, të vendosni alarmin në mëngjes, të kontrolloni pajisjet e përputhshme Smart Home dhe shumë më tepër.• Qëndroni gjithmonë në kontakt me të tjerët – Telefononi dhe dërgoni mesazhe pa pasur nevojë të përdorni duart tuaja për këdo që ka një pajisje Echo, Aplikacionin Alexa ose Skype. Me funksionin Drop In, gjithashtu mund të telefononi menjëherë një dispozitiv Echo  që është e vendosur në një dhomë tjetër.• Personalizo Alexa me Skill- Falë qindrave Skill  në dispozicion, Alexa bëhet më e zgjuar dhe karakteristika akoma më të reja Skill shtohen vazhdimisht. Përdorini ato për të ndjekur stërvitjet tuaja, për të luajtur lojëra dhe më shumë se kaq.• Kontrolloni pajisjet e shtëpisë Smart me zërin tuaj – Përdorni zërin tuaj për të ndezur dritën, rregulluar një termostat dhe kontrollin e pajisjeve të tjera të përafërta.• Projektuar për të mbrojtur privatësinë tuaj – Echo është dizajnuar me disa elementë për mbrojtjen dhe kontrollin e privatësisë tuaj duke përfshirë një buton të veçantë për të çaktivizuar mikrofonat. Prodhues AmazonaNumri i modelit të artikullit C78MP8Dimensionet e produktit 9.88 x 9.88 x 4.27 cm; 294.84 g ASIN B07PDHSPYD