• Rrit prodhimin e insulinës – shkaku i diabetit
  • Mbron trupin nga niveli i lartë i glukozës
  • Rehabiliton mëlçinë dhe pankreasin
  • Normalizon metabolizmin e karbohidrateve
  • Stabilizon nivelin e sheqerit në gjak
  • Normalizon të gjitha proceset metabolike

MUND TË NDIHMONI VETEN DHE FAMILJEN TUAJ NË PARANDALIMIN DHE KONTROLLIMIN E DIABETIT

Pagesa behet ne dorezim, mjafton te na lini adresen tuaj te sakte