Dhurate festive per femije.

Eshte e mbushur me embelsira te ndryshme dhe e dekoruar me teme festive.

Embelsirat e perdorura jane cilesore dhe qe mund te perdoren nga femijet.

Nje dhurate ideale per festat te cilen femijet do ta pelqejne shume.