• Nje krijim i vecante qe karakterizon si vjeshten ashtu dhe dimrin , bejeni tuajen me nje cmim teper te ulur .
  • Materiali dru dhe brenda saj ndodhet qelqi ku mund te vendoset nje qiri i vogel