1. Dekor muri me nje fjali per adhuruesit e kafsheve.
  2. Ju mund te zgjidhni cdo fjali qe deshironi gjithashty dhe ta zgjidhni ngjyren tuaj 
  3. Perberje felizoli ,masen dhe ngjyren e zgjidhni ju