Nuk vendos dot?

Merri të gjitha!

Nuanca kremoze për sytë

Përbërje e butë- aplikim i lehtë- qëndrueshmëri e jashtëzakonshme. Nuk grumbullohen në qepallat e syve, nuk lënë shkëlqim të yndyrshëm dhe nuk shkrihen. 

Çmimi 559 lekë