Cordyceps Mushroom

“Kërpudha kundër lodhjes”

Çdo vit, kur shkrihet dëbora, në malësitë e Tibetit, kordikamet korren deri në 4000m, një kërpudhë e vogël “anti-lodhje” e cila rrit forcën, rezistencën dhe qëndrueshmërinë.

– Ilaç autentik:Tibetianët i kushtojnë një kult mijëvjeçar kordonëve të këmbëve të cilët ata i konsiderojnë si një ilaç autentik duke i lejuar ata të kapërcejnë kushtet armiqësore të ekzistencës së tyre në këtë lartësi të lartë.

– Rigjallërimi:Cordyceps zgjon trupat e rraskapitur, rikthen tonin, energjinë, energjinë seksuale. Isshtë një rigjenerim i thellë, një ringjallje e vërtetë. Ne e gjejmë formularin.

Indikacionet:

  • Performanca e përmirësuar sportive
  • Rritja e rezistencës fizike
  • Stimulimi i mbrojtjes natyrore
  • Rivlerësim, kjo postoperative
  • Stimulimi i funksionit erektil