BRUSHE PER PER PASTRIMIN E THELLE TE FYTYRES DHE MASAZHIM

NDIHMON NE QARKULLIMIN E GJAKUT NE FYTYRE,PERDORET MANUALISHT PASI TE KENI HEDHUR LERESIN E FYTYRES, FIJE SHUME TE BUTA DHE PERDORIM NE DY ANE

COLOR: GREEN