bluze pambuku per gra me dizenjo moderne lulesh shume ngjyreshe i pershtatet mases small dhe medium gjithashtu eshte bluze e markes untied colors of benetton dhe eshte veshur vetem 3 here

cmim teper ekonomik eshte lehtesisht e kombinueshme