Blendi Metalik – pergatitesi me i ri nga Ariete. Pergatisni ne pak kohe smoothie,koktejle,supe dhe salca te ndryshme. E lehte per t’u perdorur dhe pastruar.Realizon pergatitje mjaft profesionale đŸč