Blendy 575 është modeIi me i ri Ariete – një produkt shumefunksional dhe aleati kryesor i kuzhines tuaj. Me funksionet e tij të shumta,kjo pajisje e vogël është në gjendje të plotësojë nevojat tuaja,duke garantuar gjithashtu cilesi mjaft te mire.Permasat e vogla e bejne ate mjaft praktik dhe te menaxhueshem,duke lejuar ta poziciononi kudo ne kuzhinen tuaj. Sherben per bluarjen e erëzave,kafese apo pergatitjen e koktejleve te ndryshme,akulloreve,salcave etj.