• Maske per pikat e zeza, pastron dhe hidraton fytyren ne thellesi. Perdoret 1-2 here ne jave per rezultate me te mira. Produkt nga linja FARMASI 100% bimore!           đźš•dergojm me post ne te gjithe 🇦🇱