✳️Biçikletë, produkt italian.

✳️E palosshme, me opsion zgjatjeje sipas dëshirës te timoni dhe kolltuku, e lehtë për t’u transportuar e po ashtu edhe për t’u përdorur. 

✳️Shumë pak e përdorur, pjesën më të madhe të kohës ka qëndruar e paketuar në magazinë. 

✳️ Për shkak të opsionit të zgjatjes dhe shkurtimit të timonit dhe kolltukut, është e përshtatshme për moshat nga 4-5 deri në 15-16 në varësi të peshës trupore. 

📩Të interesuarit të kontaktojnë.