Tashme edhe ju mund te beni Waffle ne shtepite tuaja si nje profesioniste e vertete. Shtojini dites tuaj nje vakt te lehte e te shijshem.I lehte per t’u perdorur dhe pastruar si dhe kursen hapesiren e rremujen ne kuzhinen tuaj.