Pergatitesi i krepave nga Ariete, me nje pllake elektrike te sheshte jo-ngjitese,eshte nje paisje qe nuk duhet t’i mungoje kuzhines tuaj. Ne pak kohe ju mund te pergatisni krepa dhe pite mjaft te shijshme. Mjafton te hidhni perzierjen ne pllaken e sheshte dhe krepi juaj do te jete menjehere gati. Eshte e lehte per t’u perdorur dhe pastruar fale cilesise teper te larte