Twin Ice Cream Maker është krijuesi i akullores që i kënaq të gjithë, sepse mundeson pergatitjen e dy akulloreve me shije te ndryshme ne te njejten kohe. Ju mund te hidhni ne paisje perzierjen me qumesht,cokollate ose fruta dhe akullorja do te jete gati ne vetem pak kohe.