🍯BEE BALM 🍯

Thembrat e plasaritura apo të çara paraqesin një problem dhe bezdi për shumë njerëz që vështirë e përballojnë. Ekzistojnë shumë shkaqe që i shkaktojnë,dhe gjithkush mund të preket nga ky problem.Bee Balmi zvogelon irritimin , pershpejton rigjenerimin e qelizave te lekures dhe parandalon carjet e saj. Lekure e lemuar dhe e hidratuar ne menyre perfekte.Bee Balmin mund ta përdorni për thëmbrat e cara,te ashpra,për brrylat,kupat e gjunjëve ,duart e ashpra dhe të cara ,dhe cdo zonë te trupit ku keni lëkura që ka nevojë për hidratim dhe rigjenerim.