Prodhojme bakllava me arra ne kushte shtepie. Produkti eshte shume cilesore dhe nuk perdoren pete te gatshme. Porosia duhet te behet 2 dite perpara, ne menyre qe te kemi mundesi qe ta pergatisim dhe pjekim.

Pranohen porosi vetem brenda Tiranes. Per cdo porosi jashte Tirane nuk mbulohet transporti.