Sillni të gjitha kontaktet dhe detyrat tuaja të lëvizshme së bashku me këtë smartphone iPhone iPhone X. Ky model, i zhbllokuar për t’ju lejuar të zgjidhni rrjetin tuaj, përmban një ekran mahnitës 5.8 inç Super Retina HD që do t’ju heq frymën. 64 GB memorja e telefonit është e mjaftueshme për një numër të madh të aplikacioneve, videoklipe ose foto, dhe ju mund të merrni më shumë nga ata me kamera me cilësi të lartë 12 megapiksel në pajisje. Kjo pajisje është e përputhshme me Vodafone, EE, O2, Three Transportuesit.