Aparat Degjimi ORIGJINAL Mos humbi asnje fjale Ri-karikueshmeri Nuk ka nevoje per bateri qe te karikohet .Produkti kushton 5,990 leke Transporti falas ne te gjithe ShqiperinePorositeni:Duke telefonuar: +355 68 82 01 104. Duke na shkruar ne inbox, whatsapp dhe viber