Seti ANAGEN QE KA KALUAR CDO PRITSHMERI 🙏🏻

I dizajnuar për djem dhe vajza të cilët kanë problem me humbjen e flokëve.

Serumi Anagen dhe karakteristikat e tija:•Shton Folikula te reja .•Efekt te menjehershem ne ndalimin e renies,forcon dhe dendeson flokun•Flokë më të trashë dhe më të fortë•Stimulon qarkullimin e gjakut•Dendeson,Forteson,Purifikon dhe Hidraton Fibrat ne thellesi te flokeve•Stimulon rritjen e shëndetshme të flokëve.E thene shkurt “Eshte UNIK “