ACM Sensitelial Krem mbrojtës i padukshëm SPF.

Çertifikuar nga Laboratori i Dermatologjisë.

ACM sensitélial Krem dielli të padukshëm SPF 50 +Çertifikuar nga Laboratori i Dermatologjisë.

Karakteristikat: Falënderime tre-dimensionale për kombinimin e filtrave organik dhe mineral, duke përfshirë një ekstrakt nëna të ujërave të ëmbla, indeksi i mbrojtjes së kremit është optimizuar. Lëkura e saj fluide dhe e lehtë ofrojnë komoditetin e madh të përdorimit. Udhëzimet për përdorim:Aplikoni SPF 50 + sensitelial sunscreen çdo ditë në fytyrë 30 minuta para çdo ekspozimi ndaj diellit. Rivendosni rregullisht aplikimin posaçërisht pasi të jeni në gjendje të transpiré, nagé ose të jeni të menjëhershëm. Mos i ekspozoni foshnjat dhe fëmijët e vegjël drejtpërdrejt në diell. Mos qëndroni shumë gjatë në diell edhe nëse përdorni një produkt sunscreen pasi ai nuk ju mbron plotësisht. Ekspozimi ndaj diellit është i rrezikshëm për shëndetin.

Posta nuk është e përshirë në çmim. Posta  Paguhet + .