Secili set për 1159 lekë

Seti përmban:

1. Çantën e furçave

2. Furçë për pudër të presuar dhe nuancë për faqe

3. Furçë për buzë dhe vetulla

4. Furçë për pudër të lëngshme/ bazë

5. Furçë për hijëzimin e syve