🥰 Do te te dua deri sa te bjere petalja e fundit 🥀 Trendafil i balcamosur qe nuk thahet kurre dhe simbolizon perjetesine 🙈❤️ 

Texti Sipas deshires!

Për porosi na shkruani në DM 📥 ose në Whatsapp në numrin e telefonit 0685352899. Produkti vjen në adresën tuaj në të gjithë Shqipërinë!