MËNYRA MË E MIRË PËR TË TRAJTUAR FLOKËT TUAJ ,VETËM ME NJE SMS đŸ“©Kjo Shampo parandalon rĂ«nien e flokĂ«ve. PĂ«rmban pĂ«rbĂ«rĂ«s natyral. Ndihmon rigjenerimin e flokĂ«ve. I bĂ«n flokĂ«t tuaj tĂ« shndritshĂ«m. Shampoja Ă«shtĂ« e pĂ«rbĂ«rĂ« nĂ« mĂ«nyrĂ« speciale pĂ«r gra dhe burra qĂ« pĂ«rballen me probleme tĂ« rĂ«nies sĂ« flokĂ«ve. Ndihmon qĂ« floku tĂ« jetĂ« mĂ« i fortĂ«. Kjo mĂ«nyrĂ« Ă«shtĂ« fal kompleksit tĂ« saj unik natyral, tĂ« ekstrakteve bimore, vitaminave dhe aminoacideve.UdhĂ«zime: E aplikoni nĂ« flokĂ« tĂ« njomĂ«, bĂ«ni masazh tĂ« butĂ« nĂ« lĂ«kurĂ«n e kokĂ«s me gishta pĂ«r 2 – 3 minuta dhe shpĂ«rlaheni mire.PĂ«r femra dhe pĂ«r meshkuj đŸ’ƒđŸ»đŸ•șđŸ»