đŸ–€Activated Charcoal Teeth White

 💛( 30 gr )

💎KarkaolĂ« pĂ«r Zbardhimin e DhĂ«mbĂ«ve

 😁BUZËQESHNI ME DHËMBË TË BARDHË

👍Produkti REKOMANDOHET pas rezultateve ZBARDHUESE tĂ« konfirmuara!

⚫âšȘPastrimi i dhĂ«mbĂ«ve me karkaolĂ« tĂ« aktivizuar, pastron dhĂ«mbĂ«t nga njollat dhe humbja e ngjyrĂ«s natyrale nga sipĂ«rfaqja e dhĂ«mbĂ«ve tuaj, pĂ«r t’iu kthyer sĂ«risht buzĂ«qeshjen dhe bardhĂ«sinĂ« atyre.

đŸ”Č🔳ËshtĂ« 100% natyrale dhe bimore . Nuk pĂ«rmban suplemente shtesĂ« dhe dĂ«mtues pĂ«r dhĂ«mbĂ«t.

âŹ›ïžâŹœïžPluhuri i aktivizuar i qymyr drurit Ă«shtĂ« njĂ« produkt, i cili Ă«shtĂ« I njohur pĂ«r shumĂ« pĂ«rdorime tĂ« ndryshme.♠Ky produkt Ă«shtĂ« i pĂ«rshtatshĂ«m edhe pĂ«r ata me dhĂ«mbĂ« tĂ« ndjeshĂ«m dhe mishrat e dhĂ«mbĂ«ve.

☑PĂ«rdorimi: Vendosni njĂ« majĂ« pluhuri nĂ« pĂ«llĂ«mbĂ«n e dorĂ«s dhe vendosni njĂ« furçë dhĂ«mbĂ«sh tĂ« lagur nĂ« pluhur. Pastroni dhĂ«mbĂ«t pĂ«r njĂ« deri nĂ« dy minuta dhe mĂ« pas shpĂ«lani gojĂ«n. Pastroni sĂ«risht dhĂ«mbĂ«t pĂ«r tĂ« larguar mbetjet. PĂ«rdoreni dy herĂ« nĂ« ditĂ« pĂ«r rezultatet mĂ« tĂ« mira.