Aparat tensioni me stetoskop Kompakt dhe i pershtatshem per te kryer matjet me saktesi te lartPer vetem 1,490 LekePorositeni:

Duke telefonuar: +355 68 82 01 104.

Duke na shkruar ne inbox, whatsapp dhe viber