🐝Polen Blete🍀100 gr📌Porosite dhe merre MENJËHERË📌 ✏️Përbërja: 100% Polen Blete. 🌾Vetitë :

Fuqizon sistemin imunitar.Përmban vitaminë C.Ndihmon sistemin imunitar.Ndihmon për të patur një lëkurë të shëndetshme.Forcon kockat dhe lehtëson artritin.Ndihmon për të patur një kujtesë sa më të gjatë.Ndihmon në zhvillimin e fëmijëve.Kundër infeksionve në mushkëri.Kundër depresionit dhe lodhjes nervore.I dobishëm kundër anemisë.📌Përdorimi: Një lugë kafeje Polen Blete një herë në ditë në mëngjes pas buke.