🌸 Moisture Elestic W line Breast Pack

20 ml

Marka Koreano Jugore Chamos ACACI

 🌼Maskë Hidratante dhe Elastike për Gjoksin

☎️ORDER NOW DM

💎E TESTUAR DERMATOLOGJIKISHT

🧡Është një produkt në formën e xhelit me përqendrim të lartë.Ka në përbërje të saj përbërësit e duhur që ushqejnë dhe i japin laagështinë e nevojshme lëkurës së gjoksit.💛Krijojnë në mënyrë të menjëhershme efektin ngjitës në lëkurë duke e ushqyer me lagështi të bollshme dhe duke i bërë gjinjtë më elastikë.💜Rrit vitalitetin e linjave të gjirit të femrës dhe i bën ato të duken bukur dhe sharmante.💚Përbërësit e ndryshëm hidratues që ka kjo maskë i bëjnë gjinjtë të butë dhe elastik.💙Bëjeni gjoksin tuaj elastik dhe sharmant duke e aplikuar rregullisht këtë maskë.

❤️TI E MERITON

💝Për femra