🥰Me Zotin para 🙏🏼 Gjithë jetën së bashku 🥰 😍 Love Book i personalizuara me foto dhe dedikime per te dashurit tuaj 😍 Do mbetet libri me i preferuar ne biblioteken e tyre e do shfletohet cdo dite 🙈

Cmimi 3500 leke

Fotot dhe textet sipas deshires!

Mban 30 foto 30 dedikime dhe me teper sipas deshires!

Për porosi na shkruani në DM 📥 ose në Whatsapp në numrin e telefonit 0685352899. Produkti vjen në adresën tuaj në të gjithë Shqipërinë!