▪️Black Peel-Off Mask Purifying125 ml❄️Maska me Tërheqje për Pastrim Fytyre🔥100% HEQJE E PIKAVE TË ZEZA 🖤Porosit tani në 📩 💳Pagesa në DORËZIM

🔱Maska me Tërheqje për pastrimin e thellë të lëkurës, është e pasur me ekstraktin e qymyrdrurit të bamboo-s, e cila pastron në thellësi poret e lëkurës, redukton yndyrën e tepërt dhe PIKAT E ZEZA.🍇Ekstrakti I farave të rrushit nxit qarkullimin e gjakut, për rigjenerim dhe vitalitet të lëkurës.

📝Përdorimi: Aplikoni një shtresë të trashë dhe të njëtrajtshme të maskës në fytyrë të thatë. Shmangni zonën e syve, të vetullave, pjesën e qimeve dhe buzët. Lëreni për 20-25 minuta derisa të jetë tharë plotësisht dhe më pas, me kujdes, tërhiqeni. Shpëlajeni fytyrën me ujë të ngrohtë. Përdoreni një ose dy herë në javë.

⚠️Kujdes:

Është vetëm për përdorim të jashtëm.Shmangni konntaktin me pjesën e syve.Nëse iu irriton lëkurën, mos e përdorni sërisht.Mbajeni larg fëmijëve dhe ruajeni në temperaturë dhome

🚹🚺Për femra dhe për meshkuj

🔆Për fytyrën