fbpx
  • U bashkua:
    30 Shtator, 2019
Rreth Nesh
Proton eshte nje sipermarrje e cila zbulon, rrit, financon dhe implementon ide biznesi te sjella nga punonjesit, bordi dhe partneret. Misioni yne eshte te jemi lider ne produkte, sherbime dhe zgjidhje qe arrijne pritshmerite e klienteve.